ΤΣΕΛΣΙ

Σάρι: "Μετάνιωσα που έφυγα από την Τσέλσι"

Ο Μαουρίτσιο Σάρι με το τρόπαιο του πρωταθλήματος ανά χείρας
Ο Μαουρίτσιο Σάρι με το τρόπαιο του πρωταθλήματος ανά χείρας © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θεωρεί ότι ήταν λάθος η απόφασή του να αποχωρήσει από την Τσέλσι και να επιστρέψει στην Ιταλία, ενώ έριξε τα "πυρά" του προς τη Γιουβέντους για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος επί των ημερών του.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, σε συνέντευξή του στο "Sportitalia", ξέσπασε κατά της Γιουβέντους, καθώς θεωρεί ότι αδικήθηκε από τους ιθύνοντες της "γηραιάς κυρίας" κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο της ομάδας.

Ως προς τους πρωταθλητές Ευρώπης έχει αντίθετα συναισθήματα, καθώς θεωρεί ότι ήταν λάθος απόφαση να φύγει από τους "μπλε" για να επιστρέψει στην Ιταλία, ενώ τόνισε ότι έφτασε κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα.

Ο Σάρι ανέφερε μεταξύ άλλων στο Sportitalia: Για τη Γιουβέντους ο πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους θεωρήθηκε δεδομένο. Και εκτός, αλλά μπορώ να πω και εντός ομάδας. Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς να το πανηγυρίσουμε, ο καθένας δείπνησε σπίτι του".

"Προφανώς η κατάλληλη χρονιά ήταν η φετινή, μετά την κατάληψη της τέταρτης θέσης και αφού τους είδα να πανηγυρίζουν, πιστεύω ότι η κατάσταση είναι ιδανική".

Ως προς την Τσέλσι: "Στην Τσέλσι έκανα ένα τεράστιο λάθος, αυτό του να θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία με κάθε κόστος. Η Μαρίνα αντιστάθηκε στο να αποχωρήσω από την Τσέλσι, αλλά είχα αυτή την επιθυμία".

"Η Τσέλσι είναι μια θαυμάσια ομάδα, τις επόμενες σεζόν πήραν πολλά νεαρά ταλέντα που ταίριαζαν στη φιλοσοφία μου. Βίωσα μια παράξενη σεζόν, όπου ο Αμπράμοβιτς δεν είχε δικαίωμα να πάει στην Αγγλία".

"Ήταν μια λίγο δύσκολη κατάσταση, όλα στα χέρια της Μαρίνας, η οποία είχε πολλά προβλήματα να λύσει. Μετά ήρθαν ο Βέρνερ, ο Χάβερτς, ο Μάουντ, ο Ζιγιές. Όλοι ταιριάζουν στη φιλοσοφία μου".

Όσον αφορά τον πιθανό "γάμο" του με τη Ρόμα που δεν προχώρησε: "Δεν ξέρω, δεν μίλησα ποτέ προσωπικά. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους μου φτάσαμε κοντά, αλλά δεν ξέρω".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ