ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Σάρι για Ρονάλντο: "Μαζί μου σκόραρε τα περισσότερα γκολ στη Serie A"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Ίντερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Ίντερ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ερωτηθείς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη συνεργασία τους στη Γιουβέντους, τόνισε πως μαζί του ο Πορτογάλος σκόραρε τα περισσότερα γκολ, ενώ αποκάλυψε πως δεν του άρεσε να αγωνίζεται συχνά ως σέντερ φορ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορέσει να συνεισφέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής (6/3, 18.30, COSMOTE SPORT 6 HD και Live από το SPORT24) στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω ενός τραυματισμού.

Ο Πορτογάλος έχει δεχθεί έντονη κρητική το τελευταίο διάστημα για την παρουσία του με τους Κόκκινους Διαβόλους, ενώ τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης από το Ολντ Τράφορντ το προσεχές καλοκαίρι έχουν φουντώσει.

Ο άλλοτε προπονητή του στη Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, με τον οποίο συνεργάστηκε τη σεζόν 2019/20, ρωτήθηκε σχετικά με τον Πορτογάλο σταρ. Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός εκθείασε τη συνεργασία τους, τονίζοντας πως μαζί του ο Ρονάλντο πέτυχε τα περισσότερα γκολ στη Serie A σε μία σεζόν, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη.

"Ο Κριστιάνο σημείωσε περισσότερα γκολ στη Serie A μαζί μου από οποιοδήποτε άλλο (προπονητή). Ήταν έτοιμος να παίξει σέντερ φορ σε μερικά παιχνίδια όταν είχαμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν του άρεσε πολύ η ιδέα να το κάνει τακτικά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, καταλήγεις να αμφισβητείς τις βεβαιότητες που έχει ο παίκτης. Ο Ρονάλντο σκόραρε 35-40 γκολ ανά σεζόν ξεκινώντας από αυτή την ευρύτερη θέση, οπότε για αυτόν ήταν ένα σχεδόν παράλογο αίτημα. Αυτό είναι κατανοητό για τον τρόπο που παίζει", απάντησε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κόουτς.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ