EURO 2020

Σάουθγκεϊτ: "Ήταν μία απογοητευτική βραδιά, δεν κάναμε αρκετά για να νικήσουμε"

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία για το Euro 2020.
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία © 2021 FRANK AUGSTEIN/ POOL / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά τη λευκή ισοπαλία της Αγγλίας με τη Σκωτία και τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

Η Αγγλία δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Σκωτίας, καθώς έμεινε ισόπαλη (0-0) στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς εξέφρασε την απογοήτευσή του απ' το αποτέλεσμα.

"Ήταν μία απογοητευτική βραδιά, ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Σκωτία. Έπαιξαν πολύ καλά ειδικά στην άμυνα. Δεν κάναμε αρκετά για να νικήσουμε. Καταλαβαίνω την απογοήτευση απ' τους οπαδούς" ανέφερε ο τεχνικός της Αγγλίας.

Για την αλλαγή του Κέιν τόνισε: "Νιώθω ότι χρειαζόμασταν περισσότερα τρεξίματα από πίσω. Ο Ράσφορντ μας έδωσε ενέργεια. Αποφασίζουμε τις αλλαγές βάσει του τι βλέπουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και φέρω εγώ ευθύνη γι' αυτό. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, χρειάζεται να το διορθώσουμε αυτό".

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία της Σκωτίας, αλλά και στην απειρία της ομάδας του: "Ήταν δύσκολο να βρεις χώρους απόψε. Η Σκωτία αμύνθηκε πολύ καλά και δεν ήμασταν ικανοί να τους ανοίξουμε. Είμαστε νεανική ομάδα και κάποιοι δεν έχουν εμπειρία από τέτοιες βραδιές πίεσης. Πρέπει να μάθουμε απ' αυτό".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ