EURO 2020

Σάουθγκεϊτ: "Εκρηκτική επιλογή ο Σάντσο, βιώνει για πρώτη φορά όμως ένα μεγάλο τουρνουά"

Ο Τζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στο παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιρλανδία στο Γουέμπλεϊ.
Ο Τζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στο παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιρλανδία © 2020 NICK POTTS/POOL VIA AP

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε ερώτηση για την πιθανή χρησιμοποίηση του Τζέιντον Σάντσο στο επόμενο παιχνίδι της Αγγλίας τόνισε πως είναι μία εκρηκτική επιλογή, όμως δεν παύει να είναι ένας νεαρός παίκτης που βιώνει για πρώτη φορά ένα μεγάλο τουρνουά.

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν έχει σημειώσει ακόμη κάποια συμμετοχή στο Euro 2020. Μάλιστα, στο πρώτο παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στην Κροατία δεν βρισκόταν καν στον πάγκο. Άλλοι νεαροί παίκτες, όπως ο Σάκα και ο Τζουντ Μπέλιχαμ δεν έχουν βρει ακόμη χώρο, με τον 17χρονο μέσο της Ντόρτμουντ να έχει αγωνιστεί για λίγα λεπτά στο πρώτο ματς.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δέχθηκε ερώτηση απ' τους δημοσιογράφους για το αν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Τζέιντον Σάντσο για πρώτη φορά στην αναμέτρηση της Τρίτης (22/6, 22:00) απέναντι στους Τσέχους.

"Έχουμε κάποιες εκρηκτικές επιλογές και κάποιες είναι νεαροί ποδοσφαιριστές που βιώνουν για πρώτη φορά μεγάλη διοργάνωση. Επομένως στο προπονητικό τιμ είμαστε ρεαλιστές με τις προσδοκίες μας για την ατομική τους απόδοση. Ο Τζέιντον είναι σε αυτή στην κατηγορία. Προπονείται πολύ καλά τις τελευταίες μέρες. Είναι στις επολογές και θα λάβουμε ανάλογα τις αποφάσεις μας" σχολίασε ο προπονητής των Τριών Λιονταριών.

Στη συνέχεια ο Σάουθγκεϊτ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση: "Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερη απόδοση σε σχέση με το ματς κόντρα στους Σκοτσέζους. Πρέπει να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουμε".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ