ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Σάουθγκεϊτ: Απόλυτη στήριξη από την Ομοσπονδία της Αγγλίας

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χειροκροτεί μετά την ήττα της Αγγλίας απ' την Ιταλία
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χειροκροτεί μετά την ήττα της Αγγλίας απ' την Ιταλία © 2021 CARL RECINES/AP IMAGES, POOL

Μπορεί ο Γκάρεθ Σάουγκεϊτ να δέχθηκε έντονη κριτική μετά τη συντριβή από την Ουγγαρία στο Nations League, ωστόσο έχει την απόλυτη στήριξη της Ομοσπονδίας.

Η συντριβή της Αγγλίας με 4-0 από την Ουγγαρία στο "Μολινό" για το Nations League σόκαρε -όπως ήταν αναμενόμενο- όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, μιας που ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα των "τριών λιονταριών" τα τελευταία 94 χρόνια αλλά και η πρώτη φορά μετά από το 1953 και το 6-3 της Ουγγαρίας επί της Αγγλίας που μία φιλοξενούμενη ομάδα σκόραρε τέσσερα γκολ απέναντι στην εθνική Αγγλίας.

Πέρα από αυτό τα τρία λιοντάρια στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για το Nations League δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν κάποια νίκη μετρώντας δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Όλα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει έντονη κριτική στο πρόσωπο του Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτός θα παραμείνει στη θέση του αφού έχει την απόλυτη στήριξη της Ομοσπονδίας. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε η Ντέμπι Χιούιτ.

"Η προσωπική μου άποψη για τον Γκάρεθ είναι ότι με βάση τα αποτελέσματα πρόκειται για τον Αγγλο προπονητή με τις περισσότερες επιτυχίες, που είχαμε εδώ και 55 χρόνια", σχολίασε η πρόεδρος της FA μιλώντας στο «Sky Sports».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ