EURO 2020

Σάουθγκεϊτ: "Ανησυχητικός ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε ο Άρνολντ"

Σάουθγκεϊτ: "Ανησυχητικός ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε ο Άρνολντ"
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ @ 2021 ANDY RAIN/POOL VIA AP

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέφρασε την ανησυχία του για τον τραυματισμό του Αλεξάντερ - Άρνολντ, τονίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο βγήκε από το γήπεδο δεν ήταν καλό σημάδι. Παράλληλα ο Άγγλος τεχνικός, αναφέρθηκε και στο γιουχάρισμα μερίδας φιλάθλων, όταν γονάτισαν οι παίκτες του στην αρχή του αγώνα.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης της Αγγλίας με την Αυστρία, όπου τα "τρία λιοντάρια" επικράτησαν 1-0, σχολίασε την κίνηση μιας μικρής μερίδας φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, να "γιουχάρουν" όταν οι παίκτες του γονάτισαν πριν από τη σέντρα, έχοντας υψωμένη τη γροθιά σε μια κίνηση κατά του ρατσισμού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας ανέφερε μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο θέμα: "Το άκουσα. Δεν είναι κάτι εκ μέρους των μαύρων παικτών μου που θα ήθελα να ακούσω, επειδή φαίνεται σαν να είναι κριτική προς το πρόσωπό τους".

"Έχουμε μια κατάσταση στην οποία κάποιοι άνθρωποι μου φαίνεται ότι θεωρούν τη συγκεκριμένη κίνηση ως πολιτική πράξη, με την οποία δεν συμφωνούν".

"Δεν είναι αυτός ο λόγος της κίνησης. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ήμουν χαρούμενος που που αυτή η κίνηση μιας μερίδας οπαδών, επικρίθηκε από την πλειοψηφία. Ωστόσο δεν μπορούμε να αρνηθούμε το ότι συνέβη. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει καλά το μήνυμα".

Για τον τραυματισμό του Άρνολντ: "Θα αξιολογηθεί η κατάστασή του τις επόμενες 24 με 48 ώρες. Η ιατρική ομάδα ακόμα τον εξετάζει. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τον παρακολουθούμε. Δεν ήταν καλό σημάδι ο τρόπος που αποχώρησε.

Ας δούμε πρώτα πώς είναι και ύστερα θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Να δούμε το μέγεθος της ζημιάς. Προφανώς δεν ήταν καλό σημάδι που βγήκε από το γήπεδο με κάποια δυσφορία".

TAGS EURO 2020 ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ