PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Νόριτς 2-0: Με Άνταμς και Ρομέου συνέχισε τις επιτυχίες

Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Η Σαουθάμπτον συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και επικράτησε 2-0 της ουραγού Νόριτς για την 27η αγωνιστική της Premier League. Στον πάγκο ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ πήρε την τέταρτη της νίκη τον Φεβρουάριου (έχει και μία ισοπαλία) επικρατώντας 2-0 της Νόριτς για την 27η αγωνιστική της Premier League, ενώ έχει να ηττηθεί από τις 15 Ιανουαρίου. Σε δύσκολη θέση παραμένουν τα "καναρίνια" που είναι στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς. Στην 9η θέση με 35 οι "άγιοι".

Στο 37' η Σαουθάμπτον προηγήθηκε με πλασέ του Άνταμς, αφού οι γηπεδούχοι είχαν κλέψει πρώτα την μπάλα. Στο β' μέρος οι "άγιοι" συνέχιζαν να είναι απειλητικοί και στο 88' κλείδωσαν το παιχνίδι.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η άμυνα της Νόριτς απομάκρυνε, με την μπάλα να στρώνεται στον Ρομέου, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στον πάγκο έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Γουόκερ-Πίτερς, Σαλισού, Μπέντναρεκ, Λιβραμέντο, Ελγιουνούσι, Ρομεού, Γουάρντ-Πράουζ, Άρμστρονγκ (90+2' Τζενεπό), Μπρόγια (81' Στέφενς), Άνταμς (83' Λονγκ)

ΝΟΡΙΤΣ: Γκαν, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Νόρμαν (72' Ρουπ), Σάρτζεντ, Γκίλμουρ (81' Ντάουελ), ΜακΛίν, Ράσιτσα (72' Λες Μελού), Πούκι

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ