PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα 1-0: Δεύτερο σερί τρίποντο για τους γηπεδούχους

Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν το γκολ επί της Άστον Βίλα | 5 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν το γκολ επί της Άστον Βίλα | 5 Νοεμβρίου 2021 © 2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η Σαουθάμπτον πήρε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά επί της Άστον Βίλα, με 1-0 με γκολ του Άνταμ Άρμστρονγκ από το 3' της αναμέτρησης και κράτησε το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Η Σαουθάμπτον έφτασε για πρώτη φορά φέτος σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά επί της Άστον Βίλα, και πάλι με το ίδιο σκορ, 1-0 και έφτασε τους 14 βαθμούς στην Premier League. Την ίδια ώρα η Βίλα με την ήττα που γνώρισε έμεινε στους 10 μετά από 11 αγωνιστικές.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Άνταμ Άρμστρονγκ μόλις στο 3' της αναμέτρησης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν ένα δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος το οποίο ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR ενώ είχαν και μια εξαιρετική στιγμή με τον Μαρτίνες να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ στη διάρκεια του δευτέρου μέρους.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μακ Κάρθι, Λιβραμέντο, Μπέντναρεκ, Σαλίσου, Πίτερς, Ελιονούσι (76' Ντιαλό), Γουόρντ-Πράους, Ρομέου, Σ. Άρμοστρονγκ (57' Λιάνκο), Α. Άρμστρονγκ (81' Μπρόχα), Άνταμς.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Τουανζέμπε, Μινγκς, Τάργκετ, Μακγίν, Νακάμπα (63' Ράμσεϊ), Ελ Γκαζί (79' Ντέιβις), Μπουεντία (71' Άρτσερ), Μπέιλι, Γουότκινς.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Premier League

Η βαθμολογία της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ