ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Σάντος: "Ονειρεύομαι την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Πορτογαλία"

Ο Φερνάντο Σάντος
Ο Φερνάντο Σάντος © 2014 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Βόρεια Μακεδονία, δήλωσε ότι ονειρεύεται την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για να φτάσει τις τρεις κατακτήσεις τίτλων με την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν χαρούμενος για την πρόκριση που πέτυχε η εθνική Πορτογαλίας στα τελικά του Μουντιάλ, καθώς επικράτησε της Βόρειας Μακεδονίας 2-0 στον τελικό των playoffs, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ονειρεύεται την κατάκτηση ενός τρίτου τροπαίου με τους Ίβηρες, μετά την κατάκτηση του Euro και του Nations League, τονίζοντας όμως ότι οι Πορτογάλοι πρέπει πρώτα να επικεντρωθούν σε άλλες υποχρεώσεις πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σάντος σε ερώτηση για το ποια ομάδα ονειρεύεται να κληρωθεί στα τελικά της διοργάνωσης ανέφερε: "Το μόνο όνειρο που έχω και που επιτρέπεται, είναι να κερδίσω μια τρίτη διοργάνωση (σ.σ. με την Πορτογαλία). Έχω κερδίσει δύο, τώρα ονειρεύομαι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά πάμε όμως με τον χρόνο, υπάρχουν διοργανώσεις πριν το Παγκόσμιο και όταν έρθει η ώρα του θα προετοιμαστούμε και γι' αυτό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ