EURO 2020

Σάντος: "Δύσκολος αντίπαλος το Βέλγιο, μπορούμε να βελτιωθούμε"

Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί την αναμέτρηση μεταξύ της Πορτογαλίας και της Γαλλίας στην Βουδαπέστη
Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί την αναμέτρηση μεταξύ της Πορτογαλίας και της Γαλλίας © 2021 FRANCK FIFE / POOL PHOTO VIA AP

Ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε ότι η Πορτογαλία πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο Βέλγιο, ενώ τόνισε ότι ομάδα του χρειάζεται να δείχνει το κανονικό της πρόσωπο.

Η Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γαλλία, προκρίθηκε στη φάση των 16 ως 3η και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (27/6, 22:00) το Βέλγιο.

Ο Σάντος ερωτηθείς για την απόδοση της ομάδας του κόντρα στη Γαλλία δήλωσε ικανοποιημένος: "Μου άρεσε η συλλογική συμπεριφορά της ομάδας. Όταν ερωτήθηκα για το τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά στο ματς κόντρα στη Γερμανία, απάντησα να είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε δυνατοί με εξαιρετικό πνεύμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επόμενο αντίπαλό του: "Τώρα πρέπει να σκεφτούμε για το Βέλγιο, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Αν κοιτάξουμε την κατάταξη της FIFA, είναι πρώτοι. Ας αναλύσουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι".

Τέλος, αναφέρθηκε στις 48 ώρες περισσότερης ξεκούρασης που θα έχει το Βέλγιο: "Δεν είναι μειονέκτημα. Η ξεκούραση είναι σημαντική, πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας. Ας δούμε τι αλλαγές θα έχουμε. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον συνηθισμένο τρόπο. Να προχωρήσουμε στη διοργάνωση".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ