ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Δεν νομίζω ότι αμφιβάλλει κάποιος για το αν ο Κριστιάνο είναι σημαντικός για την εθνική Πορτογαλίας"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντος πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Nations League 2019
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντος πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Nations League 2019 © 2019 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν μέσα στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα δύο τελευταία ματς της Πορτογαλίας στο φετινό Nations League, με τον προπονητή των Ιβήρων να ξεκαθαρίζει πως ο CR7 είναι πολύ σημαντικός για την εθνική ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει τη θέση του βασικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και αρκετά παιχνίδια, λίγο αφότου ο ίδιος είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του για αποχώρηση από το Ολντ Τράφορντ, παρόλα αυτά ο Φερνάντο Σάντος δεν θεωρεί πως αυτό το γεγονός θα τον επηρεάσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Τουναντίον, για αυτό και τον είχε μέσα στις κλήσεις του για τα δύο τελευταία ματς του φετινού Nations League που βρίσκουν την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει τις Τσεχία και Ισπανία, με τον άλλοτε προπονητή των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να καθιστά σαφές ότι δεν προβληματίζεται από τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του "CR7" στους κόκκινους διαβόλους.


"Δεν υπάρχει κάτι που να με ανησυχεί, θα παίξει μετά, θα είναι βασικός απέναντι στην Σέριφ", τόνισε με δηλώσεις του την Πέμπτη (15/9) λίγες ώρες πριν την έναρξη του Σέριφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία στο Euro 2026 να συνεχίζει λέγοντας:

"Με αυτόν όπως και με όλους τους άλλους, προσπαθώ να διαπιστώσω την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να είναι σημαντικός για την εθνική".

Υπενθυμίζεται πως στην ηλικία των 37 ετών πλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει πλέον 189 συμμετοχές και 117 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας (αριθμός που συνιστά παγκόσμιο ρεκόρ σε επίπεδο εθνικών ομάδων), ενώ σε περίπτωση που δηλώσει παρών στα γήπεδα του Κατάρ για την τελική φάση του Μουντιάλ, θα λάβει μέρος σε 10ο σημαντικό ποδοσφαιρικό τουρνουά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ