SERIE A

Σανσόνε: "Δεν θέλω η Γιουβέντους να βγει στο Champions League"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates with the winner's trophy a victory against Atalanta after the end of Italian Cup soccer final match between Atalanta and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, Wednesday, May 19, 2021. Juventus win Atalanta 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates with the winner's trophy a victory against Atalanta after the end of Italian Cup soccer final match between Atalanta and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia, Italy, Wednesday, May 19, 2021. Juventus win Atalanta 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni) @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Λίγες ώρες πριν τη δοκιμασία της Γιουβέντους στην Μπολόνια, ο φορ των ροσομπλού Νικόλα Σανσόνε αποκάλυψε την επιθυμία του να μείνει εκτός Champions League η βέκια σινιόρα, ελέω συμπάθειας που τρέφει από μικρός στις ομάδες του Μιλάνου.

Η Γιουβέντους πάση θυσία στραβοπάτημα μίας τουλάχιστον εκ των Μίλαν (παίζει εκτός με Αταλάντα) και Νάπολι (υποδέχεται την Βερόνα) για να έχει ελπίδες να βγει στο νέο Champions League, ωστόσο πριν αρχίσει να ρίχνει λοξιές ματιές σε αυτά τα ματς θα χρειαστεί πρώτα να καθαρίσει το δικό της.

Αυτό που θα δώσει την ίδια ώρα (23/5, 21:45) στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" απέναντι στην Μπολόνια, με τους ροσομπλού να μην κυνηγούν κάτι στη βαθμολογία αλλά να μην είναι αδιάφοροι. Απόδειξη τα λόγια του Νικόλα Σανσόνε ενόψει του αγώνα, με τον φορ της ομάδας του Σίνισα Μιχάιλοβιτς να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων την επιθυμία του να μην επιτρέψει στην ομάδα του Τορίνου να μπει στην πρώτη τετράδα της Serie A που δίνει εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Επιθυμία που πηγάζει από τα παιδικά του χρόνια. "Ήταν μία άτυχη χρονιά για μένα, δεν έπαιξα πολύ αν και έδινα πάντα τον καλύτερο εαυτό μου όταν κατέβαινα στο γήπεδο. Φέτος η ομάδα δεν κινδύνευσε με υποβιβασμό αλλά δυστυχώς δεν πλησιάσαμε τις θέσεις που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης

Με τον Μιχάιλοβιτς έχω μία ειλικρινή σχέση και ελπίζω να παραμείνει, έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά εκείνος θα αποφασίσει στο τέλος. Φέτος δεν άξιζα να κληθώ στην εθνική Ιταλίας. Ελπίζω να κερδίσω ξανά τη θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι η τελευταία ευκαιρία μου και θέλω να την εκμεταλλευτώ", δήλωσε αρχικά σε συνέντευξή του ο Σανσόνε, για να παραδεχτεί στη συνέχεια την επιθυμία του να βοηθήσει την... Μίλαν με θετικό αποτέλεσμα της Μπολόνια κόντρα στην Γιουβέντους.

"Από τότε που είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν είμαι πια οπαδός και συνεπώς δεν υποστηρίζω την Μίλαν. Από μικρός πάντως συμπαθούσα περισσότερο τις ομάδες του Μιλάνου και όχι εκείνες του Τορίνου. Ελπίζω να μην βγει στο Champions League η Γιουβέντους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ