ΙΝΤΕΡ

Σανέτι: "Περιουσία της Ίντερ ο Λαουτάρο, δεν μπήκαμε σε συζητήσεις με Ντιμπάλα λόγω Λουκάκου"

Σανέτι: "Περιουσία της Ίντερ ο Λαουτάρο, δεν μπήκαμε σε συζητήσεις με Ντιμπάλα λόγω Λουκάκου"
@2022 GIUSEPPE ARESU/AP IMAGES

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Σανέτι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επιθετικό δίδυμο Μαρτίνες - Λουκάκου, καθιστώντας σαφές πως λόγω της πληρότητας στη γραμμή κρούσης των νερατζούρι δεν έγινε κίνηση για την απόκτηση του Ντιμπάλα.

Η Ίντερ μετράει τρεις ήττες (έχει και 4 νίκες) στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Serie A που την έχουν φέρει στην 7η θέση και στο -5 από τις πρωτοπόρους Νάπολι και Αταλάντα, ωστόσο ο Σιμόνε Ιντζάγκι εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης παρά τις όποιες φήμες για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθλητισμού του Τρέντο ο Χαβιέρ Σανέτι, ο οποίος πέρα πάντως από τη στήριξη που παρείχε στον προπονητή ("δεν τέθηκε ποτέ θέμα αλλαγής"), αναφέρθηκε στο Μαρτίνες, Λουκάκου αλλά και στον... Ντιμπάλα.

"Αν έχουμε μετανιώσει για τον Ντιμπάλα; Δεν υπήρχε διαπραγμάτευση. Πήραμε τον Λουκάκου και ήμασταν πλήρεις στη θέση των επιθετικών, θα ήταν δύσκολο να παίρναμε και έναν παίκτη της κλάσης του Ντιμπάλα.

Στην Ρόμα τον βλέπω ευχαριστημένο, γνωρίζω καλά τον Μουρίνιο που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο", τόνισε αρχικά ο Σανέτι, για να προσθέσει:

"Τον Λαουτάρο Μαρτίνες τον παρακολουθούσαμε πολύ καιρό. Πιστεύαμε πως είχε το σωστό προφίλ για την Ίντερ, έχοντας στο μυαλό μας όχι μόνο το παρόν αλλά και ένα βάθος πενταετίας.

Τα πάει καλά, είναι σημείο αναφοράς για την Ίντερ και την εθνική Αργεντινής, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας μεγάλος παίκτης. Είναι περιουσιακό στοιχείο της Ίντερ".

Όσον αφορά στην επιστροφή του Λουκάκου στην δράση, ο Σανέτι εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, με πιθανότερο ματς επιστροφής αυτό με την Ρόμα στο "Μεάτσα", για να κάνει επίσης ειδική μνεία στον νυν τζαλορόσο και άλλοτε νερατζούρο, Ζοζέ Μουρίνιο:

"Είναι μεγάλος προπονητής, με προσωπικότητα. Ο Ζοζέ μάς έκανε αυτό το άλμα στην Ευρώπη δημιουργώντας ένα γκρουπ παικτών που σήκωσαν το Champions League στην Μαδρίτη.

Τη χρονιά του τρεμπλ είχαμε απίστευτη νοοτροπία, αποδεχόμασταν την ήττα από μία άλλη ομάδα μόνο όταν εκείνη έκανε απίστευτα πράγματα".

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ