ΜΑΡΣΕΙΓ

Σαμπάολι: "Μόνο μία χώρα μπορεί να έχει στην ίδια ομάδα Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Μέσι"

Ο Σαμπάολι σε αγώνα της Μαρσέιγ με την Σεντ-Ετιέν για τη Ligue 1.
Ο Σαμπάολι σε αγώνα της Μαρσέιγ με την Σεντ-Ετιέν © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Σαμπάολι μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης της Μαρσέιγ απέναντι στην Παρί (24/10, 21:45, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) έστρεψε τα βέλη του απέναντι στους Παριζιάνους και την ιδιοκτησία τους.

Η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Κυριακή (24/10, 21:45, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) την Παρί Σεν Ζερμέν για την 11η αγωνιστική της Ligue 1. Ο Χόρχε Σαμπάολι έριξε τις βολές του ενάντια στην ιδιοκτησία των Παριζιάνων, την Qatar Sports Investment.

Ξεκαθάρισε πως πλέον ένα κράτος μπορεί να αγοράσει μία ομάδα και μαζί σπουδαίους παίκτες, ονοματίζοντας τους Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Μέσι.

"Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό οικονομικά, αλλά ακόμη και πολιτικά. Μπορούμε να δούμε μία χώρα να αγοράζει μία ομάδα και μαζί τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Κάνει τα πράγματα δύσκολα. Έχουν τον Εμαμπέ, τον Ντι Μαρία, τον Νεϊμάρ, τον Μέσι στην ίδια ομάδα. Μόνο μία χώρα μπορεί να το κάνει αυτό" τόνισε ο Σαμπάολι.

Αυτές οι δηλώσεις ήρθαν λίγες μέρες, αφού η Νιούκαστλ εξαγοράστηκε από τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σάλμαν.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ