ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαμασέκου: "Είμαι ένας μαχητής, είναι ωραίο να παίζεις δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές"

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube τονίζοντας πως είναι "μαχητής" και ήρθε για να βοηθήσει τους ερυθρολεύκους, βάζοντας πολλά γκολ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ντιαντιέ Σαμασέκου από το απόγευμα της Παρασκευής (16/9), με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Χόφενχαϊμ με τη μορφή δανεισμού.

Στις δηλώσεις του στο κανάλι των ερυθρολεύκων τόνισε πως είναι "μαχητής", καθώς και πως ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα βάζοντας πολλά γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα είναι μεγάλο προνόμια το ότι βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητες μου στους φιλάθλους.

Όλοι ξέρουν ότι είμαι ένας μαχητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα βάζοντας πολλά γκολ. Είμαι επίσης ένας καλός playmaker. Θα εξαρτηθεί από το τι θα μου ζητήσει ο προπονητής, αλλά είμαι έτοιμος.

Όλα για εμένα και τον Ολυμπιακό έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με γνωστούς μου που ξέρουν την Ελλάδα, όμως όλοι γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό και είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ.

Είναι πάντα ωραίο να παίζεις δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές και είμαι εδώ επειδή ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα είχε καλούς παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ