EURO

Σάλος με φερόμενη ως δήλωση του Ζλάταν για το Κόσοβο

Σάλος με φερόμενη ως δήλωση του Ζλάταν για το Κόσοβο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να έκανε δήλωση για το Κόσοβο υπέρ της Αλβανίας, αλλά είναι αμφιλεγόμενη και δεν έχει αναπαραχθεί από κανένα μεγάλο Μέσο του εξωτερικού.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι βοσνιακής καταγωγής και η μητέρα του είναι Κροάτισσα. Επομένως, η άποψή του για τα επεισόδια στο Σερβία-Αλβανία έχει πάντα ενδιαφέρον και ειδικά όταν αφορά στο θέμα του Κοσόβου. Το θέμα είναι αν όντως εκφράζει άποψη ή αποτελεί προϊόν εφεύρεσης κάποιων που θέλουν να τον εμπλέξουν σε πολιτικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν, οι δηλώσεις του οποίου πάντα έχουν αντίκτυπο, φέρεται να είπε σε σχετική ερώτηση πως " αν το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία, τότε η μητέρα μου είναι... παρθένα". Η αλήθεια είναι πως ξέροντας κάποιος τον χαρακτήρα του Ζλάταν και το τι κατά καιρούς έχει πει, δεν θα προκαλούσε καμία εντύπωση.

Εντούτοις, η δήλωση αυτή έχει προκύψει από την Αλβανία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα "gazetaexpress.com" και δεν έχει αναπαραχθεί από κανένα μεγάλο ξένο Μέσο Ενημέρωσης, ούτε γνωρίζει κάποιος που την έκανε. Όπερ σημαίνει ότι είναι πέρα για πέρα αμφιλεγόμενη και πιθανότατα είναι μέρος της προπαγάνδας που εξυπηρετεί κάποιους.

Όπως και να 'χει, μένει να δούμε αν θα τοποθετηθεί επισήμως ο ίδιος ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για το αν όντως έκανε κάποια σχετική δήλωση ή ανήκει στη φαντασία ορισμένων που χρησιμοποίησαν το όνομά του και την εμβέλειά του για να περάσουν τα μηνύματά τους.

Σάλος με φερόμενη ως δήλωση του Ζλάταν για το Κόσοβο
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ