ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάλιακας: Επίσημα στη Ζανκτ Πάουλι έως το 2025

Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι
Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι

Η Σανκτ Πάουλι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 25χρονου διεθνή μπακ, Μανώλη Σάλιακα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παίκτης της Ζανκτ Πάουλι είναι κι επίσημα ο Μανώλης Σάλιακας. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου διεθνή μπακ, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025.

"Είναι υπέροχο συναίσθημα να γίνομαι μέλος αυτού του πολύ ιδιαίτερου συλλόγου. Ήταν επιθυμια μου να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου σε ομάδα του εξωτερικού και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι", δήλωσε ο Σάλιακας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Ζανκτ Πάουλι, Αντρέας Μπόρνεμαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα αμυντικό τονίζοντας πως "ο Μανώλης Σάλιακας συνέχισε να εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και να αποδίδει σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Θεωρούμε πως έχει κι άλλα περιθώρια εξέλιξης".

Θυμίζουμε πως το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας, η ομάδα αγωνίζεται στην Bundesliga 2. είχε αποκαλύψει το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης από τις αρχές Μαρτίου. Ο Σάλιακας αποχωρεί, λοιπόν, ύστερα από μία διετία από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατά την οποία αγωνίστηκε σε 71 αγώνες, έχοντας ως δύο γκολ και πέντε ασίστ. Παράλληλα, είναι δύο φορές διεθνής με την Ελλάδα, κάνοντας ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2021.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ