ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Θα ήθελα να μείνω στη Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της καριέρας μου"

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε ερώτηση για το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ υπογράμμισε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα των Reds.

Το συμβόλαιο του Σαλάχ με τη Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2023. Οι Reds βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Αιγύπτιο εξτρέμ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μιλώντας στο Sky Sports αναφέρθηκε στο ζήτημα τονίζοντας ότι θέλει να μείνει έως το τέλος της καριέρας του στη Λίβερπουλ. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν σκέφτεται τον εαυτό του να παίζει ως αντίπαλος των Reds.

"Αν με ρωτάς, θα ήθελα να μείνω στη Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της καριέρας μου, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν είναι στο χέρι μου. Εξαρτάται από το τι θέλει η ομάδα.

Την δεδομένη στιγμή δεν βλέπω τον εαυτό μου να παίζει απέναντι στη Λίβερπουλ. Αυτό θα με στεναχωρούσε. Είναι δύσκολο, δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, αλλά θα με στεναχωρούσε. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Σαλάχ διανύει μία τρομερή σεζόν με εκπληκτικές εμφανίσεις. Σε 11 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 12 γκολ, ενώ έχει μοιράσει άλλες τέσσερις ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ