ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Στο χέρι της Λίβερπουλ η ανανέωση, δεν ζητάω τρελά πράγματα"

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Λιντς | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Λιντς | 12 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε ξανά για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, πετώντας το μπαλάκι στο σύλλογο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό GQ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ατελέσφορων μέχρι στιγμής συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, με τους "κόκκινους" να μη διανοούνται να χάσουν ίσως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου τους τελευταίους μήνες, αλλά και τον ίδιο τον 29χρονο διεθνή να επιθυμεί την παραμονή του στο "Άνφιλντ".

"Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Είναι στο χέρι τους. Γνωρίζουν τι θέλω. Δεν ζητάω τρελά πράγματα", εξήγησε μεταξύ άλλων ο Σαλάχ, ο οποίος φέρεται να αξιώνει διπλάσιες απολαβές από τις τρέχουσες, οι οποίες κατά ορισμένες πηγές ανέρχονται σε 12.500.000 ευρώ το χρόνο, αν και ο ατζέντης του το διαψεύδει.

"Το θέμα είναι όταν ζητάς για κάτι και σου δείχνουν ότι μπορούν να σου το δώσουν, επειδή εκτιμούν ό,τι έκανες για το σύλλογο. Είμαι εδώ για πέμπτο χρόνο πλέον. Γνωρίζω το σύλλογο πολύ καλά. Αγαπάω τους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι με αγαπούν. Αλλά η διοίκηση έχει ενημερωθεί για την κατάσταση. Είναι στο χέρι της".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ