ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαλάχ: "Σοκαρίστηκα από την 7η θέση στην ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα"

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουλβς | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουλβς | 4 Δεκεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο στην καριέρα του που τον έφερε μεταξύ των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που άφησε ωστόσο αιχμές για την 7η θέση που κατέλαβε στο φινάλε.

Η απόφαση των Λίβερπουλ και Μοχάμεντ Σαλάχ το καλοκαίρι του 2017 να ενώσουν τους δρόμους τους έμελε να αποδειχτεί ευργετική και για τους δύο, με τους ρεντς να βάζουν στη μηχανή τους έναν παίκτη που δεν σταματάει να φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες εδώ και πέντε χρόνια σε Αγγλία και Ευρώπη και τον Αιγύπτιο να απογειώνει την καριέρα του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως έφτασε τα 150 γκολ με τους ρεντς σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε μόλις ο δεύτερος πιο γρήγορος στην ιστορία τους που το πέτυχε αυτό, πίσω μόνο από τον θρυλικό Ρότζερ Χαντ.

Το γεγονός αυτό μάλιστα τον έφερε ακόμα και να διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο το 2021, ωστόσο το γεγονός πως τερμάτισε 7ος στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας ήταν κάτι που τον δυσαρέστησε αφάνταστα.

"Ήμουν σοκαρισμένος, δεν υπήρχε άτομο στον κόσμο που να περίμενε πως θα ερχόμουν 7ος. Δεν αισθάνομαι πως υπήρχε κάποια θεωρία συνωμοσίας αλλά υπάρχουν κάποιες χώρες που δεν ξέρω πώς επιλέγουν", τόνισε ο Σαλάχ με δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στην ιστοσελίδα "Yallakora", για να προσθέσει:

"Εάν ρωτήσετε οποιονδήποτε Αιγύπτιο πριν από 6-7 χρόνια εάν θα υπήρχε κάποιος παίκτης που θα μπορούσε να είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, θα απαντούσαν αρνητικά.

Εάν πεθάνω τώρα, θα έχω πετύχει αρκετά πράγματα τα οποία ονειρεύτηκα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ