ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Θρύλος ο Ανρί, βλέπω ποδόσφαιρο, είμαι οπαδός του Ολυμπιακού"

Σάκκαρη: "Θρύλος ο Ανρί, βλέπω ποδόσφαιρο, είμαι οπαδός του Ολυμπιακού"
2022 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε για την παρουσία του Τιερί Ανρί στις κερκίδες του Philippe-Chatrier στη διάρκεια του αγώνα της με την Μπιουρέλ και υποστήριξε πως τον ξέρει γιατί παρακολουθεί ποδόσφαιρο αλλά ήταν καλό που δεν τον είδε γιατί θα αγχωνόταν περισσότερο.

Ο Τιερί Ανρί βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κεντρικό γήπεδο του Roland-Garros το Philippe-Chatrier και παρακολούθησε τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Μπιουρέλ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε η Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε για την παρουσία του Γάλλου πρώην σταρ και τόνισε πως δεν τον είδε και αυτό ήταν καλό γιατί θα αγχωνόταν περισσότερο αν γνώριζε πως ήταν εκεί. Η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε πως τον ξέρει καθώς παρακολουθεί ποδόσφαιρο ενώ επανέλαβε πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού.

Η Σάκκαρη ρωτήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από δημοσιογράφο για την παρουσία του Ανρί και απάντησε:

"Είναι θρύλος του αθλήματος. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο γιατί είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Ήταν στην εθνική Γαλλίας όταν η Ελλάδα πήρε το Euro 2004; Ήταν! Ναι, έχω καλές αναμνήσεις από αυτό, παρότι ήμουν μόνο 9 ετών. Είδα ένα ντοκιμαντέρ για τον τότε προπονητή της εθνικής πρόσφατα και υπήρχαν πολλά στιγμιότυπα από το ματς με τη Γαλλία και είμαι σίγουρη ότι τον είδα. Προφανώς και σέβομαι κάθε αθλητή, εκείνος είχε απίστευτη καριέρα. Ευτυχώς δεν τον είδα, γιατί θα ήμουν πιο αγχωμένη αν ήξερα ότι έβλεπε».

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ