ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Όλα πήγαν καλά στο σημερινό παιχνίδι, εξαιρετική παίκτρια η Σφιόντεκ"

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε δηλώσεις στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σφιόντεκ, όπου δήλωσε ότι όλα πήγαν καλά για εκείνη στο παιχνίδι, ενώ εκθείασε την τενίστρια από την Πολωνία.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Ίγκα Σφιόντεκ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Ostrava Open, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Η Ελληνίδα τενίστρια σε δηλώσεις στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δήλωσε ότι όλα πήγαν πολύ καλά σήμερα για εκείνη στο παιχνίδι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλό της. Στον τελικό του τουρνουά στην Τσεχία θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ περίπου στις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σάκκαρη: "Πρέπει πάντα να περιμένεις ότι μία παίκτρια σαν αυτή θα επιστρέψει, δεν μπορείς να ηρεμήσεις, είναι πολύ καλή παίκτρια και ήμουν προετοιμασμένη για ένα δύσκολο ματς. Είναι εξαιρετική παίκτρια. Όλα πήγαν καλά ευτυχώς στο σημερινό παιχνίδι, το σερβίς μου, τα χτυπήματά μου. Δεν θεωρώ ότι υστέρησα σε κάτι, όλα πήγαν καλά".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ