ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είμαι σε αυτή τη θέση στις αρχές της χρονιάς"

Η Μαρία Σάκκαρη στο US Open
Η Μαρία Σάκκαρη στο US Open 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Πανευτυχής που βρίσκεται στο τουρνουά των 8 καλύτερων της σεζόν στη Γουαδαλαχάρα, είναι η Μαρία Σάκκαρη η οποία έχει ταξιδέψει μαζί με την μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου στο Μεξικό κι αυτό της δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε την καλύτερή της χρονιά με παρουσία σε δύο ημιτελικούς Grand Slam και άνοδο στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Έτσι, εξαργύρωσε την σταθερότητα και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, παίρνοντας την παρθενική πρόκριση στο WTA Finals.

Αν και είχε πάντα πίστη στις δυνατότητες και ικανότητές της, η Μαρία παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη αυτή, στο ξεκίνημα της χρονιάς.

"Είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό και την ομάδα μου που καταφέραμε να προκριθούμε για πρώτη φορά. Είναι η πρώτη φορά που Ελληνίδα τενίστρια παίρνει μέρος στο WTA Finals.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα είμαι σε αυτή τη θέση, στο ξεκίνημα της χρονιάς. Είναι σπουδαίο επίτευγμα. Μου αρέσει πολύ η πρόκληση. Μπορεί για κάποιον που έχει παίξει 2-3 φορές στο WTA Finals, δεν είναι μεγάλη υπόθεση αλλά για μένα είναι. Είναι κάτι σπουδαίο για μια τενίστρια. Είναι από τα κορυφαία τουρνουά στον κόσμο όπου μόνο 8 παίκτες μπορούν να πάρουν μέρος" είπε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη.

Όσον αφορά την παρουσία της μητέρας της στη Γουαδαλαχάρα, η Σάκκαρη υπογράμμισε: "Είναι υπέροχο που βρίσκεται εδώ γιατί είναι πολύ σημαντικό για έναν γονέα να παίζει το παιδί του σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο, εκτός από την κατάκτηση ενός Grand Slam ή του ίδιου τουρνουά".

Η Μαρία θα αγωνιστεί την Πέμπτη (22:00GR) με αντίπαλο την Ίγκα Σφιόντεκ για τον πρώτο γύρο του WTA Finals.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ