ΚΕΡΚΥΡΑ

Σακελλαρίου: "Δεν θα παίξουμε αμυντικά..."

Σακελλαρίου: "Δεν θα παίξουμε αμυντικά..."
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε για το παιχνίδι του Σαββάτου (26/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Λευτέρης Σακελλαρίου.

Η Κέρκυρα δεν πρόκειται να "κλειστεί" στην Τούμπα στο σαββατιάτικο (26/11) παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Σακελλαρίου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον "Δικέφαλο" στους "Φαίακες". Παράλληλα ο ίδιος επισήμανε πως οι "ασπρόμαυροι" εφόσον είναι σοβαροί, θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον "Libero" o Λευτέρης Σακελλαρίου.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (26/11): "Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω πως αντιμετωπίζει μειονεκτικά την Κέρκυρα. Αν δείξει την σοβαρότητα που πρέπει, δεν θα έχει πρόβλημα για την νίκη. Η Κέρκυρα πάντως θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον φετινό "Δικέφαλο". " Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει αλλάξει κάποια πράγματα. Το πρέσινγκ που έχει προσθέσει ο Μπόλονι έχει αλλάξει την ομάδα και υπάρχουν και παίκτες ατομικές".

Για την Κέρκυρα: " Πιστεύω πως ναι μεν η ομάδα είχε πέρυσι την επιτυχία της, αλλά κάθε σεζόν οι παίκτες θέλουν διάστημα να προσαρμοστούν. Αυτό φαίνεται πως δεν πέτυχε έως τώρα, αλλά υπάρχει δρόμος. Όποια ομάδα αγωνίζεται στην Τούμπα, αγωνίζεται αμυντικά. Ο προπονητής μας έχει ζητήσει με όποιον παίζουμε να προσαρμόζουμε το παιχνίδι με τα δικά μας δεδομένα. Δεν νομίζω πως θα παίξουμε αμυντικά".

Για τα διπλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και αν αυτό επηρεάζει την ομάδα: " Ο ΠΑΟΚ πέρυσι πήγαινε καλά στους ομίλους, αλλά στην Ελλάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Δεν ξέρω αν μια ομάδα από την Ελλάδα μπορεί να παίζει μεσοβδόμαδα και Κυριακή".

Για τον ίδιο και την παρουσία του στην Κέρκυρα: " Φέτος είχα ένα τραυματισμό. Τώρα που επανήλθα, περιμένω να μπω στην ομάδα. Ανταγωνισμός υπάρχει σε όλες τις ομάδες".

Για το γεγονός πως στην θέση του αριστερού μπακ, στην οποία αγωνίζεται ο ίδιος, ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες: " Ο Λίνο είναι ένας παίκτης που μόνο οι άλλοι παίκτες έχουν να κερδίσουν όταν τον βλέπουν. Τον Σταφυλίδη τον ξέρω, ο Μίρο είναι καθαρά δεξί μπακ και τον Λεονάρντο δεν τον ξέρω. Γνωρίζω πως έχει κάποιον τραυματισμό. Όταν έφυγα, η ομάδα έκανε κάποιες κινήσεις, τώρα αν αυτές είναι πετυχημένες θα φανεί στο τέλος της χρονιάς, όπως και τότε θα φανεί αν έκανα σωστά που ήρθα στην Κέρκυρα".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ