ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σαχτάρ: Στην Κωνσταντινούπολη οι παίκτες με τον Ντε Τσέρμπι για να ξεκινήσουν προπονήσεις

Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Σέριφ για το Champions League | 7 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Σέριφ για το Champions League | 7 Δεκεμβρίου 2021 @2021 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι και το ιταλικό επιτελείο της Σαχτάρ Ντόνετσκ θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (7/4) για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα συναντηθούν με τους παίκτες της ομάδας για να ξεκινήσουν προετοιμασία.

Την επόμενη ημέρα, μακριά από τις βόμβες, τους θανάτους και τη δύνη του πολέμου ξεκινούν να σχεδιάζουν οι άνθρωποι στην Ουκρανία, με τη Σαχτάρ να κάνει το πρώτο βήμα.

Έχουν περάσει 44 ημέρες από τη στιγμή που ο Βλάντιμιρ Πούτιν διέταξε στρατιωτική εισβολή στη χώρα και ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται. Πολλοί Ουκρανοί πολίτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να γίνουν πρόσφυγες, άλλοι κρύβονται στα καταφύγια, ενώ όπως είναι λογικό, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν σταματήσει.

Ωστόσο, η Σαχτάρ θέλει να αφήσει πίσω της τον πόλεμο και να σχεδιάσει το μέλλον της από εδώ και πέρα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι θα επιστρέψει στη δράση και θα το κάνει στην Κωνσταντινούπολη.

Την Πέμπτη (7/4) συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής θα ταξιδέψει μαζί με το τεχνικό επιτελείο του στην Τουρκία, όπου θα συναντήσει τους παίκτες του σε μία προσπάθεια να ξεκινήσουν σταδιακά τις προπονήσεις.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ