CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Σαχτάρ σόκαρε με 2-3 τη Ρεάλ

Ο Τετέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Εστάδιο Αλφρέδο ντι Στέφανο στη μεγάλη νίκη της Σαχτάρ επί της Ρεάλ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Ο Τετέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Εστάδιο Αλφρέδο ντι Στέφανο στο Σαχτάρ - Ρεάλ AP IMAGES

Η μισή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού Σαχτάρ σόκαρε τη Ρεάλ και έφυγε με τη νίκη (2-3) από τη Μαδρίτη για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στους ομίλους του Champions League. Όρθια η Λοκομοτίβ, 2-2 στο Ζάλτσμπουργκ. (VIDEOS)

Η Σαχτάρ φιλοξενήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Αλφρέδο ντι Στέφανο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και μπορεί να κατέβηκε μισή - λόγω των δέκα κρουσμάτων που τη "χτύπησαν" - ωστόσο έριξε τη βόμβα.

Έφυγε με το τρίποντο από την ισπανική πρωτεύουσα, νικώντας (2-3) και σοκάροντας του μερένγκες!

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Τετέ με αριστερό πλασέ στο 29' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ντόνετσκ, ο Βαράν στο 33' έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στέλνοντάς αθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουρτουά ενώ στο 42' ο Σόλομον έκανε το 3-0 μετά από εκπληκτική συνεργασία του με τον Τετέ με την οποία εξέθεσε για μία ακόμα φορά στο πρώτο 45λεπτο την άμυνα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Οι μερένγκες ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν σε 1-3 στο 54ο λεπτό με το τρομερό σουτ του Λούκα Μόντριτς. Ο Βινίσιους πέρασε στον αγωνιστικό και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα ο Βραζιλιάνος μείωσε σε 2-3. Τίποτα περισσότερο, ωστόσο, με την έκπληξη να ολοκληρώνεται.

ΡΕΑΛ (Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς (70' Κρόος), Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (46 Μπενζεμά), Γιόβιτς (59' Ζούνιορ), Ασένσιο.

Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Τρούμπιν, Ντόντο, Χοχολάβα, Μπόνταρ, Κομιένκο, Μάρλος, Μάικον, Τετέ, Αντόνιο (90+4' Βγιούνοκ), Σόλομον (90+2' Βιτάο), Ντεντίνιο (85' Σουντάκοβ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ρεάλ - Σαχτάρ 2-3 (54' Μόντριτς, 59' Βινίσιους / 29' Τετέ, 33' αυτ. Βαράν, 42' Σόλομον)

Ίντερ - Γκλάντμπαχ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σαχτάρ 3

2. Γκλάντμπαχ 0

3. Ίντερ 0

4. Ρεάλ 0


1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Όρθια έμεινε η Λοκομοτίβ στο Ζάλτσμπουργκ και έφυγε με το βαθμό χάρη στο ισόπαλο 2-2. Η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Εντέρ.

Ο Σομποσλάι ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45') και ο Γιουνούζοβιτς με τη βοήθεια της κόντρας του Τσόρλουκα στην αρχή του δευτέρου (50') έκανε την ανατροπή.

Η τελευταία λέξη ανήκε στον Λισακόβιτς, ο οποίος στο 75ο λεπτό διαμοόρφωσε το τελικό 2-2.

Ζάλτσμπουργκ (Μαρς): Στάνκοβιτς, Βαλίτσι, Αντρέ Ραμάλιο, Βέμπερ, Ίλμερ, Μουέπου, Γιουνούζοβιτς (84' Οκαφόρ), Καμαρά (73' Οκουγκάβα), Σομποσλάι, Ντάκα, Κόιτα (53' Μπερίσα).

Λοκομοτίβ (Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζινογκλιάντοβ, Μουρίλο Σερκέιρα, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Ζαμαλεντίνοβ (63' Καμανό), Κριχόβιακ, Κουλίκοβ, Μιράντσουκ (69' Λισακόβιτς), Εντέρ (69' Ζε Λουίς), Σμόλοβ (63' Ριμπτσίνσκι).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ζάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ 2-2 (45' Σομποσλάι, 50' Γιουνούζοβιτς / 19' Εντέρ, 75' Λισακόβιτς)

Μπάγερν - Ατλέτικο (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λοκομοτίβ 1

2. Ζάλτσμπουργκ 1

3. Ατλέτικο 0

4. Μπάγερν 0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ