ΑΡΗΣ

Ροζ: "Κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό, στόχος η δεύτερη θέση"

Ο Ροζ στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό για την Super League Interwetten.
Ο Ροζ στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Λίντσεϊ Ροζ στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο (28/2, 15:00, Novasports 1HD) τόνισε ότι η ομάδα του βλέπει κάθε ματς σαν τελικό.

Δηλώσεις στη Nova παραχώρησε ο Λίντσεϊ Ροζ ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο (28/2, 15:00, Novasports 1HD και LIVE στο Sport24.gr)για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο παίκτης των κίτρινων τόνισε ότι η ομάδα του βλέπει κάθε ματς σαν τελικό και στόχος είναι η δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροζ:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Κάναμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική και πήραμε καλό αποτέλεσμα, που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Πλέον, είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που όπως κάθε ένα από δω και πέρα το βλέπουμε σαν τελικό. Θέλουμε νίκη σε αυτό το ματς, όπως και στα άλλα που απομένουν, γιατί είμαστε πολλές ομάδες κοντά στη βαθμολογία και τελικά θέλουμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση, που είναι ο στόχος μας.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Μας βοήθησε η δουλειά που κάναμε αυτή την εβδομάδα, γιατί είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε καλύτερα σε θέματα τακτικής. Ξέρουμε την αντίπαλη ομάδα, όπως ξέρουμε και τον προπονητή της. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, όλα θα πάνε καλά για μας".

Για το έξτρα κίνητρο: "Πράγματι, είναι έξτρα κίνητρο για εμάς. Εκτός έδρας πάμε καλύτερα, γιατί στην έδρα μας οι αντίπαλοι κλείνονται. Πρέπει, όμως, να βρούμε τις λύσεις να νικήσουμε τον Ατρόμητο".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ