ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ρούντιγκερ ζήτησε συγνώμη από τον Ντε Μπράινε για τον τραυματισμό του

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πανηγυρίζει μετά το τέλος του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι /29-5-2021
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πανηγυρίζει μετά το τέλος του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι /29-5-2021 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ της Τσέλσι ζήτησε συγνώμη για τον τραυματισμό του Ντε Μπράινε ενώ τόνισε πως ήδη έχει μιλήσει με τον Βέλγο μέσο της Μάντσεστερ Σίτι. (VIDEO)

Ο τελικός του Champions League το Σάββατο (29/5) το βράδυ ανάμεσα στην Τσέλσι που πήρε το τρόπαιο επικρατώντας με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι σημαδεύτηκε και από τον τραυματισμό του Ντε Μπράινε από τον Ρούντιγκερ με τον διεθνή μέσο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα την Κυριακή (30/5) ο Βέλγος μέσος υπέστη οξύ κάταγμα στη μύτη και στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο.

Ο αμυντικός της Τσέλσι έσπευσε να ζητήσει συγνώμη και μέσω διαδικτύου ενώ στο twitter έκανε γνωστό πως μίλησε απευθείας με τον Ντε Μπράινε για να εκφράσει τη συγνώμη του.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Ντε Μπράινε. Φυσικά δεν είχα πρόθεση να το κάνω. Έχω ήδη έρθει σε επαφή με τον Κέβιν προσωπικά και πραγματικά ευελπιστώ να έχει γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω να τον δω ξανά στον αγωνιστικό χώρο πολύ σύντομα".

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Βέλγου μέσου στη διάρκεια του τελικού:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ