ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ πληρώνονται ακριβά, αλλά δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ © 2021 ALEKSANDRA SZMIGIEL / AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, τονίζοντας ότι παρότι είναι ακριβοπληρωμένοι εντούτοις δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Μετά την ισοπεδωτική ήττα από τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Τότεναμ (30/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) σε ένα ματς που η ομάδα του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ θα ψάξει το τρίποντο, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το ταπεινωτικό 5-0 στο Ολντ Τράφορντ.

Ο πρώην αρχηγός των Red Devils και της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, υπερασπίστηκε σε συνέντευξή του στους Times τον Νορβηγό κόουτς, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στα "σχοινιά", εξαπολύοντας παράλληλα πυρά κατά των παικτών του αγγλικού συλλόγου.

"Οι παίκτες φέρουν μεγάλη ευθύνη. Είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης, διεθνείς παίκτες και ένας σύλλογος όπως η Γιουνάιτεντ χρειάζεται περισσότερα. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να πονέσουν, πρέπει να νιώσουν πόσο πονάει όταν χάνεις παιχνίδια. Βλέπω πάρα πολλούς παίκτες που δεν είναι πρόθυμοι να τρέξουν, δεν είναι πρόθυμοι να αμυνθούν και δεν θέλουν να τα δώσουν όλα για αυτόν τον σύλλογο και αυτό είναι απαράδεκτο.

Με ρωτάς αν φταίει ο προπονητής ή οι παίκτες; Δεν ξέρω. Οι παίκτες πρέπει να δουν τον εαυτό τους. Είναι πολύ εύκολο για τον προπονητή να στοχοποιείται, ενώ οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ