ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρούνεϊ: "Με τον Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ είναι επιτέλους έτοιμη να πάρει τον τίτλο, πρέπει να το κάνει φέτος"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τον Ρούνεϊ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τον Ρούνεϊ © 2008 JON SUPER/AP IMAGES

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί για την Premier League εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος παράλληλα αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε το βαθμό δυσκολίας του αγγλικού πρωταθλήματος σε σχέση με το ιταλικό και το ισπανικό.

Αντίστροφα μετρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να τονίζει πως μετά τη μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου, οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον "θρόνο" της Premier League.

Ο παίκτης-σύμβολο του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος μοιράστηκε τα αποδυτήρια για μία πενταετία με τον Ρονάλντο στο Μάντσεστερ, αν και τόνισε πως ο CR7 θα βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει το ίδιο, παράλληλα υποστήριξε πως δεν θα είναι τόσο απλό, όσο ήταν στη La Liga και τη Serie A, που αγωνιζόταν ο 36χρονος σταρ τα τελευταία 12 χρόνια, με τις φανέλες των Ρεάλ και Γιουβέντους.

"Ο Κριστιάνο γνωρίζει κι ο ίδιος ότι δεν θα είναι τόσο απλό, όπως στην Ισπανία ή την Ιταλία. Είναι ένα σωματικό πρωτάθλημα, αλλά το ξέρει αυτό, επειδή έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτό πριν, οπότε είμαι σίγουρος ότι είναι προετοιμασμένος και έτοιμος να πάει και να σκοράρει ξανά για τη Γιουνάιτεντ", ανέφερε στη Daily Mirror.

"Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είδαμε, στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, τι κάνει. Τα τελευταία δύο λεπτά, πετυχαίνει μερικά γκολ, υπέροχες κεφαλιές. Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ είναι επιτέλους έτοιμη να πάει να διεκδικήσει τον τίτλο, και πραγματικά αισθάνομαι ότι πρέπει φέτος.

Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο θα έχει μεγάλες στιγμές στη σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ SERIE A LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ