EURO

Ρουμενίγκε: "Ο Τσεφέριν σκέφτεται το Euro να γίνει σε μία χώρα"

Aleksander Ceferin during the UEFA Nations League Finals draw at the Shelbourne Hotel, Dublin, Monday Dec. 3, 2018. (Niall Carson/PA via AP)
Aleksander Ceferin during the UEFA Nations League Finals draw at the Shelbourne Hotel, Dublin, Monday Dec. 3, 2018. (Niall Carson/PA via AP) NIALL CARSON/PA VIA AP

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, σκέφτεται να διεξαχθεί το Euro μόνο σε μία χώρα.

Ο κορονοϊός και η έξαρση του δεύτερου κύματος σε συνδυασμό με την αργή πορεία του εμβολιασμού έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην UEFA.

Φυσικά, ο μεγάλος πονοκέφαλος είναι η διεξαγωγή του EURO το διάστημα από 11 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου το οποίο είχε αναβληθεί πέρσι με στόχο να γίνει φέτος κανονικά σε 12 χώρες όπως ήταν προγραμματισμένο.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

"Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, αναρωτιέται αν θα ήταν πλέον λογικό, με τον κορωνοϊό να βρίσκεται ακόμα σε έξαρση, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να γίνει σε μία μόνο χώρα. Με ένα ουσιαστικό πρωτόκολλο υγείας", τόνισε ο θρυλικός Γερμανός.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του EURO επρόκειτο να διεξαχθούν σε Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Photo credits: Niall Carson/PA via AP

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ