ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Ο Μουρίνιο ήθελε να προπονήσει την Μπάγερν"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τραμπζονσπόρ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τραμπζονσπόρ © 2021 AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως Μπάγερν και Ζοζέ Μουρίνιο θα μπορούσαν να είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν όταν και υπήρχε αμοιβαίο ενδιαφέρον, προχώρησε μέσω συνέντευξής του ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Αναμφίβολα ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ένας από τους προπονητές με το πιο βαρύ βιογραφικό από όσους φιγουράρουν στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάλκο την τελευταία 20ετία, αν αναλογιστεί κάποιος πως έχει δουλέψει σε όλα σχεδόν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχει βρεθεί στον πάγκοι των Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Ρόμα.

Σύμφωνα πάντως με μία αποκάλυψη του Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, μία από τις ομάδες που θα μπορούσε να έχει δουλέψει στο πρόσφατο παρελθόν ο Πορτογάλος είναι και η Μπάγερν, με τον άλλοτε πρόεδρο των Βαυαρών να εξιστορεί σε συνέντευξή του στην "Rai Sport" το φλερτ που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών και το οποίο δεν κατέληξε πάντως σε γάμο.

"Ο Μουρίνιο ήταν στόχος μας και οφείλω να πω ότι ήθελε να έρθει στην Γερμανία και να προπονήσει την Μπάγερν. Μείναμε όμως μόνο σε φιλολογικό ενδιαφέρον επειδή επειδή αποφασίσαμε να πάμε σε ένα άλλο προφίλ προπονητή με διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα ταίριαζε περισσότερο στην Μπάγερν.

Εκτιμώ πολύ τον Μουρίνιο και εύχομαι να τα πάει κιαλά στην Ρόμα επειδή είναι ένας σπουδαίος προπονητής", δήλωσε μεταξύ άλλων μία από τις μεγαλύτερες μορφές των γερμανικών αλλά και ευρωπαϊκών γηπέδων, αναφορικά με μία περίοδο που ήταν στην προεδρία της Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ