ΑΕΚ

Ρότα στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη ρατσιστική επίθεση: "Δεν αξίζει να δίνουμε σημασία σε μεμονωμένες συμπεριφορές"

Ο Λάζαρος Ρότα στην αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη
Ο Λάζαρος Ρότα στην αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Ρότα δήλωσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι δεν αξίζει να δίνουν σημασία σε μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν εκφράζουν μια ομάδα και τον κόσμο της, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε την επίθεση που δέχθηκε από μερίδα οπαδών του ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το απεχθές περιστατικό που συνέβη στον Λάζαρο Ρότα, μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων, τονίζοντας ότι θα ψάξει και θα αποβάλει αυτούς τους οπαδούς που τον εξύβρισαν.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός της Ένωσης είχε μια ψύχραιμη αντίδραση στο συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς δέχθηκε τη συγγνώμη ανθρώπου του ΠΑΣ, ο οποίος είχε δει μόνο τη δική του αντίδραση προς τον κόσμο και δεν είχε ακούσει όσα είχε πει η εξέδρα, ενώ τον ευχαρίστησε για την ψυχραιμία που έδειξε.

Ο Ρότα ανέφερε στους ανθρώπους της ΑΕΚ: "Δεν αξίζει καν να δίνουμε σημασία σε τέτοιους λίγους ανθρώπους και σε μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν εκφράζουν μια ομάδα και τον κόσμο της.

Πιο πολύ με ευχαρίστησαν τα μικρά παιδιά που ζητούσαν φωτό και αυτόγραφα, παρά αξίζει να ασχοληθούμε με συμπεριφορές που δεν μας αγγίζουν".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ