ΑΕΚ

Ρότα: "Ο Γιαννίκης είναι προπονητής που έχει τσαγανό"

Ο Λάζαρος Ρότα στην αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη
Ο Λάζαρος Ρότα στην αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Ρότα ήταν ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς σε δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε τη χάρα του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αργύρης Γιαννίκης, για τον οποίο θεωρεί ότι έχει τσαγανό.

Ο Λάζαρος Ρότα πραγματοποίησε ντεμπούτο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στην οποία η Ένωση επικράτησε με 3-0. Ο νεαρός μπακ σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, ανέφερε ότι ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ένας προπονητής που έχει τσαγανό, καθώς εμπιστεύεται τα νέα παιδιά, δηλώνοντας τη χαρά του που τον εμπιστεύεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρότα στη NOVA: Για το ματς: "Είναι πολύ σημαντική νίκη και χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος και κοιτάμε μπροστά".

Για τον Γιαννίκη: "Δουλεύει στην τακτική, εμπιστεύεται παιδιά που βλέπει στις προπονήσεις. Είναι ένας προπονητής που έχει τσαγανό. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Δεν μπορώ να συγκρίνω”.

Για το γεγονός πως ξεκίνησε βασικός:Σαν παίκτης πρέπει να το περιμένεις πάντα. Δεν γίνεται να βρίσκεσαι σε μία μεγάλη ομάδα και να μην το περιμένεις. Όλα πήγαν καλά και προχωράμε”.

Για το παιχνίδι με τον Βόλο:Είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και συγκέντρωση θα πάμε καλά”.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ