ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρόσι: "Μετά τους Μέσι και Ρονάλντο ήμουν εγώ, με ήθελαν όλοι"

Ο Τζουζέπε Ρόσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ στο Champions League
Ο Τζουζέπε Ρόσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ στο Champions League © 2011 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Τζουζέπε Ρόσι θυμήθηκε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, το 2011 με τη Βιγιαερεάλ, τονίζοντας πως τον ήθελαν όλες οι ισπανικές ομάδες ήθελαν να τον αποκτήσουν, ενώ υποστήριξε πως μετά τους Ρονάλντο και Μέσι ήταν εκείνος.

Το 2011 ο Τζουζέπε Ρόσι πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, πετυχαίνοντας συνολικά 32 γκολ, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ.

Συνολικά, με τη φανέλα του "κίτρινου υποβρυχίου" την εξαετία 2007-13 είχε απολογισμό σε 189 συμμετοχές 82 γκολ. Μιλώντας στο AM, ο Ρόσι κοίταξε πίσω και θυμήθηκε την εποχή του με τη Βιγιαρεάλ, τονίζοντας πως ήταν ένας από τους περιζήτητους παίκτες στην Ισπανία.

Παράλληλα, τόνισε πως μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκείνος.

"Ήταν αυτή η χρονιά στη Βιγιαρεάλ, τη σεζόν 2010/11. Εκείνη τη χρονιά έκανα την έκρηξη, παίζοντας με συνέπεια και σκοράροντας 32 γκολ στη La Liga. Στην Ισπανία, μετά τον Μέσι και τον Ρονάλντο, ήμουν εγώ. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι με ήθελαν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ