ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ροσέλ: "Ο Γκουαρδιόλα θα ήθελα να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, είναι ιδιοφυΐα"

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πετούν στον αέρα τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του Champions League το 2011
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πετούν στον αέρα τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του Champions League το 2011 © 2011 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Catalunya πως θα ήθελε να δει ξανά τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αποκαλώντας τον ιδιοφυΐα.

Την τετραετία (2008-12) που ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, η ομάδα κατέκτησε 14 τίτλους, ενώ για δύο σεζόν (2008 και 2010) ο Ισπανός αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο άλλοτε πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία του συλλόγου από το 2010 μέχρι και το 2014 μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Catalunya, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει ο Γκουαρδιόλα κάποια στιγμή στο Καμπ Νου.

"Ο Γκουαρδιόλα είναι μια ιδιοφυΐα και θα ήθελα να επιστρέψει", ενώ αναφερόμενος στην αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι τόνισε:

"Ο Μέσι ήταν ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από τον Μέσι. Δεν ξέρω αν θα τον είχα κρατήσει, το να είσαι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο, Στην Μπαρτσελόνα κάθε μέρα υπάρχει μια βόμβα, πρέπει να ληφθούν πολλές δύσκολες αποφάσεις. Φυσικά και ανησυχώ για την κατάσταση της ομάδας, αλλά θα λυθεί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ