ΑΡΗΣ

Ρόουζ για Κουέστα: "Θέλω να στηρίξω τον τερματοφύλακά μας, είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον"

Ρόουζ για Κουέστα: "Θέλω να στηρίξω τον τερματοφύλακά μας, είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον"

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ θέλησε να υψώσει ασπίδα προστασίας στον Χούλιαν Κουέστα για το λάθος που έκανε στη φάση του γκολ του Μπουχαλάκη, με το οποίο η ομάδα του αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Περίλυπος ήταν ο Λίντσεϊ Ρόουζ μετά το φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό του Άρη από τη συνέχεια του Κυπέλλου, μετά το 1-1 του "Κλ. Βικελίδης".

Μιλώντας στην Cosmote TV, θέλησε να στηρίξει τον Χούλιαν Κουέστα για το γκολ της ισοφάρισης των Πειραιωτών, όταν δεν κατάλαβε τον Μπουχαλάκη που ερχόταν από πίσω του, του έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα κίτρινα δίχτυα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Eίμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να στηρίξω τον τερματοφύλακά μας, είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας που μας έχει σώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, νομίζω ότι κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Θα ήταν το τέλειο παιχνίδι αν τα καταφέρναμε να προκριθούμε, θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμασταν για 95 λεπτά τέλειοι, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για εμάς το οποίο όμως δεν μας έδωσε την πρόκριση. Ουσιαστικά με το 1-0 θα μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά αυτή τη στιγμή στέκομαι στο πλευρό του Κουέστα, είναι δύσκολη βραδιά για αυτόν.

Προσπάθησα να βρω μια λύση, μήπως υπάρχει παράβαση, γι' αυτό ρώτησα τον τέταρτο μήπως μπήκε ο παίκτης του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο, προσπάθησε να πιέσω μήπως επανεξεταστεί η φάση στο VAR, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι για εμάς".

TAGS ΑΡΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ