ΠΑΟΚ

Ροντρίγκο: "Θέλουμε να μείνουμε ψηλά"

Ο Ροντρίγκο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Ο Ροντρίγκο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Σοάρες σε δηλώσεις του στη NOVA, μίλησε για τον τρόπο που επετεύχθη η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε για την αλλαγή τακτικής από τον Πάμολο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-0 στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten και ο Ροντρίγκο Σοάρες ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός μίλησε και για την αλλαγή τακτικής του Δικεφάλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τη συνεργασία του με τον σκόρερ των δύο τερμάτων, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντρίγκο Σοάρες στην κάμερα της NOVA: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα ντέρμπι σε ένα πρωτάθλημα μεταξύ δύο ομάδων που πάντα πρωταγωνιστούν. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά".

Για την αλλαγή συστήματος: "Πράγματι κάναμε κάποιες αλλαγές όσο αφορά το σύστημα αλλά και την λειτουργία των ποδοσφαιριστών και αυτό έφερε το θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια.

"Όταν ο προπονητής μας είπε ότι θα αλλάξουμε σύστημα δεν αιφνιδιαστήκαμε, γιατί το έχουμε ξαναδουλέψει. Ουσιαστικά διαφοροποιηθήκαμε αμυντικά και όχι επιθετικά αλλά λειτουργήσαμε πολύ καλά και κυρίως γιατί ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα.

Για τη συνεργασία με τον Ζίβκοβιτς" Αναφορικά με την συνεργασία μου με τον Α. Ζίφκοβιτς, ήταν εξαιρετική γιατί κατ΄ αρχήν μιλάμε την ίδια γλώσσα, είναι εγνωσμένης αξίας και μπορεί να αγωνιστεί όπου του ζητήσει ο προπονητής του".

Για το σημερινό παιχνίδι:" Γενικά λειτουργήσαμε καλά. Δυστυχώς κατά την διάρκεια της σεζόν δεν είμασταν σταθεροί, αλλά νίκες όπως αυτή μας βοηθάνε ώστε να συνέλθουμε ψυχολογικά, πήραμε αυτοπεποίθηση και σίγουρα η ατμόσφαιρα είναι πάντα καλύτερη στα αποδυτήρια. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ