ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ροντρίγκο: "Θέλαμε να κατακτήσουμε το Champions League για να κοροϊδέψουμε τον Σαλάχ"

Ο Σαλάχ απογοητευμένος μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ στον τελικό του Champions League
Ο Σαλάχ απογοητευμένος μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ στον τελικό του Champions League © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ροντρίγκο μίλησε στην εκπομπή Podpah του Youtube για τον τελικό του Champions League, εξηγώντας πώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ λειτούργησε ως ένα επιπλέον κίνητρο για τους "μερένγκες", ενώ αποκάλυψε και τι είπε ο Λούκα Μόντριτς στον Αιγύπτιο

Είκοσι ημέρες μετά την κατάκτηση του Champions League ο Ροντρίγκο μιλώντας στην εκπομπή Podpah του Youtube αναφέρθηκε σε κάποια "παρασκηνιακά" γεγονότα που οι κάμερες δεν μπορούσαν να καταγράψουν.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξήγησε πως ένας από τους λόγους που οι Μαδριλένοι πάσχιζαν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο ήταν και για να περιγελάσουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Παράλληλα, ο νεαρός εξτρέμ αποκάλυψε τι είπε ο Λούκα Μόντριτς στον Αιγύπτιο σταρ, τη στιγμή που οι "μερένγκες" έκαναν pasillo στους παίκτες της Λίβερπουλ.

"Όταν ένας τύπος προκαλεί μερικές φορές θέλεις απλώς να κερδίσεις για να μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Στην προπόνηση λέγαμε "έλα Σαλάχ, έλα Σαλάχ". Στο μυαλό μας υπήρχε το "πρέπει να κερδίσουμε για να κοροϊδέψουμε μετά τον Σαλάχ.

Μετά το φινάλε του τελικού του που σχηματίσαμε διάδρομο για τους παίκτες της Λίβερπουλ, τη στιγμή που ο Σαλάχ περνούσε, λίγο λυπημένος, ο Μόντριτς τον κοίταξε και του είπε: "Ευχαριστώ Σαλάχ, την επόμενη φορά θα προσπαθήσεις ξανά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ