ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντινέι: "Ο Χάμες μού έχει πει ότι θέλει να παίξει στη Βραζιλία κάποια μέρα"

Ο Ροντινέι και ο Χάμες στο Ολυμπιακός - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet
Ο Ροντινέι και ο Χάμες στο Ολυμπιακός - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet EUROKINISSI

Ο Ροντινέι μίλησε στο Charla Podcast και μοιράστηκε συζητήσεις του με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Στο Charla Podcast στη Βραζιλία μίλησε ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού έκανε παρέα με τον Χάμες Ροντρίγκες, όσο ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρισκόταν στους ερυθρόλευκους.

Ο Ροντινέι αποκάλυψε πως μεταξύ τους μιλούσαν μόνο στο πορτογαλικά, ενώ ο Χάμες είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Βραζιλία κάποια μέρα.

"Ο Χάμες θέλει να μιλάει μόνο πορτογαλικά. Δεν θέλει να μιλάω ισπανικά μαζί του. Αναγκαζόμουν στην Φλαμένγκο να μιλάω ισπανικά με κάποιους παίκτες, ώστε να καταλαβαίνουν τα πάντα.

Αλλά ο Χάμες θέλει μόνο πορτογαλικά. Θα ταίριαζε στο Ρίο. Έχουμε μιλήσει και μου έχει πει ότι θέλει να παίξει στην Βραζιλία κάποια μέρα. Έχει και Βραζιλιάνους φίλους επίσης.

Τού έχω εξηγήσει πως είναι ωραία εδώ στη Βραζιλία, το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει για τη ζωή του. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι για αυτά" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραμένει ελεύθερος, ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες το όνομά του είχε συνδεθεί με εκείνο της Μποταφόγκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ