ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόνι Λόπες: "Εκμεταλλεύτηκα τη διακοπή για να κερδίσω ρυθμό, στόχος μας το τρία στα τρία"

Ο Ρόνι Λόπες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν για τα προκριματικά του Europa League.
Ο Ρόνι Λόπες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν INTIME SPORTS

Ο Ρόνι Λόπες αναφέρθηκε στη δουλειά του κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ενόψει της αναμέτρησης δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Ρόνι Λόπες. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στη δουλειά του το διάστημα της διακοπής, ώστε να αποκτήσει ρυθμό.

Υπογράμμισε πως στόχος είναι το τρία στα τρία στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής απέναντι στους Ηπειρώτες στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόνι Λόπες:

Για τις προπονήσεις στη διακοπή: "Η διακοπή με βοήθησε γιατί κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Νιώθω πως χρειάζομαι ρυθμό. Να κερδίσω ξανά ρυθμό. Έτσι εκμεταλλεύτηκα αυτή την εβδομάδα".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, ακόμη και οι διεθνείς έχουν έρθει δυνατοί. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και τα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, ξεκινώντας από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άιντραχτ: "Ναι είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και δουλεύουμε καλά. Να κάνουμε καλό ματς και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να συνεχίσουμε στον θεσμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ