ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Γιουβέντους στον CR7 και οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal με Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαιρετά τον κόσμο της Γιουβέντους μετά την αναμέτρηση με την Μπολόνια στη Serie A
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαιρετά τον κόσμο της Γιουβέντους μετά την αναμέτρηση με την Μπολόνια στη Serie A © 2019 LUCA BRUNO/ AP IMAGES

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους θέλησε να αποχαιρετήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ γνωστοποιώντας παράλληλα λεπτομέρειες από το οικονομικό deal με τους κόκκινους διαβόλους.

Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, έδωσε το πρωί της Τρίτης (31/8) στη δημοσιότητα η διοίκηση της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, οι Τορινέζοι ανέφεραν πως συμφώνησαν με τους κόκκινους διαβόλους για την παραχώρηση του Πορτογάλου με κανονική μεταγραφή έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ, που θα τους καταβληθεί σε πέντε δόσεις, και το οποίο ενδεχομένως να φτάσει και στα 23 εκατομμύρια ευρώ, αφού έχουν συμφωνηθεί να μπουν στα ταμεία της μέχρι και 8 εκατομμύρια ευρώ που συνδέονται με επίτευξη στόχων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιπλέον, η Γιουβέντους θέλησε να αποχαιρετήσει τον παίκτη κάνοντας μία αναλυτική καταγραφή των πεπραγμένων του με την ασπρόμαυρη φανέλα την τελευταία τριετία, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

"Στις 10 Ιουλίου 2018 δύο εμβλήματα του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου ενώθηκαν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε παίκτη της Γιουβέντους. Σήμερα, έπειτα από 3 χρόνια μαζί και 133 παρουσίες, 101 γκολ στο ενεργητικό του και 5 κερδισμένα τρόπαια, αυτό το κεφάλαιο έφτασε στο τέλος του. Οι δρόμοι του CR7 και της Γιουβέντους χώρισαν...

Ήταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Γιουβέντους που πέτυχε τουλάχιστον 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στις τρεις πρώτες σεζόν του με την Γιουβέντους και από τότε που ήρθε στην Serie A πέτυχε περισσότερα τέρματα από κάθε άλλον παίκτη: 81 συνολικά, τουλάχιστον 10 περισσότερα από κάθε άλλον.

Έγινε επίσης ο πρώτος που βρέθηκε στον θρόνο του πρώτου σκόρερ σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα: Serie A, La Liga και Premier League...

Σήμερα, αυτός ο δεσμός που δημιουργήθηκε στις 10 Ιουλίου, τρία χρόνια πριν, κόπηκε, όμως αυτό που γράφτηκε, θα μείνει για πάντα. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ