ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Ρονάλντο: "Θέλω να πάρω μέρος στο Euro 2024"

Ρονάλντο: "Θέλω να πάρω μέρος στο Euro 2024"
@2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η πείνα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τίτλους και συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις δεν έχει σταματήσει, με τον 37χρονο σούπερ σταρ να δηλώνει πως εκτός από το Μουντιάλ θέλει να αγωνιστεί και στο προσεχές Euro με την εθνική Πορτογαλίας.

Η φετινή σεζόν δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού αφενός η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ικανοποίησε το αίτημά του για να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που παίζει στο Champions League και αφετέρου ο Έρικ Τεν Χαχ έχει επιλέξει να μην τον θεωρεί επιλογή για το λεγόμενο "βασικό σχήμα" των κόκκινων διαβόλων.

Παρόλα αυτά, ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ όχι μόνο δεν πτοτείται αλλά στρέφει το βλέμμα του στα μεγάλα τουρνουά που υπάρχουν μπροστά του και στα οποία μπορεί να δηλώσει "παρών", με τον "CR7" να δηλώνει την Τετάρτη (21/09) πως μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θέλει να συνεχίσει και να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας όπου θα διεξαχθεί το Euro 2024.

"Το ταξίδι μου δεν έχει ακόμα τελειώσει. Θέλω να είμαι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024. Νιώθω ότι είμαι γεμάτος κίνητρα.

Η φιλοδοξία μου είναι μεγάλη", τόνισε χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο εκδήλωσης που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, με τον ίδιο να λαμβάνει το βραβείο "Quinas de Ouro" από την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται πως ο "CR7" έχει πάρει μέρος μέχρι στιγμής σε 5 τελικές φάσεις Euro και σε 4 τελικές φάσεις Μουντιάλ, με κορυφαία στιγμή του να είναι αναντίλεκτα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στην Γαλλία που πανηγύρισε τον τίτλο με τους Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ