SPORTS & GOSSIP

Ρονάλντο: Πώς σχολίασε τις φήμες για την κρίση της σχέσης του με την Χεορχίνα Ροντρίγκες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζζί με την  Χεορχίνα Ροντρίγκες.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκες. ©2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο ποδοσφαιριστής στην διάρκεια της παρουσίασης του νέου του επιχειρηματικού πρότζεκτ στη Μαδρίτη μίλησε για την σχέση του με την Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Πολλά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα θέλουν να βιώνουν έντονη κρίση στη σχέση τους ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος σταρ βρήκε την ευκαιρία και διέψευσε όλες αυτές τις φήμες.

Το ζευγάρι με αφορμή την παρουσίαση νέου επιχειρηματικού του πρότζεκτ, με το αλκαλικό νερό, του επιθετικού της Αλ Νασρ βρέθηκε μαζί στην Μαδρίτη.

Ο Πορτογάλος βρήκε την ευκαιρία να υποστηρίξει δημοσίως την σύντροφό του στους δημοσιογράφους, δίνοντας τέλος σε οποιαδήποτε φήμη για ύπαρξη προβλημάτων στην σχέση του με την Χεορχίνα.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η οικογένειά μου είναι πάντα μαζί μου, η Gio είναι μαζί μου σε όλα μου τα έργα και εγώ την στηρίζω αντίστοιχα. Ανοίγει τον δρόμο της και την υποστηρίζω 100%. Αυτή θα είναι πάντα μαζί μου και εγώ μαζί της, οι δυο μας μαζί είμαστε πολύ πιο δυνατοί.

Η γυναίκα μου είναι Ισπανίδα, τα παιδιά μου επίσης, έχω πολλούς Ισπανούς φίλους... Ελπίζω να ζήσω τόσο στη Μαδρίτη όσο και σε άλλα μέρη στην Ισπανία όπου έχουμε σπίτι".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ