ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο παρέλαβε την πλακέτα με το ρεκόρ Γκίνες για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το ιστορικό ρεκόρ που κατέκτησε στην ιστορία των εθνικών ομάδων
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το ιστορικό ρεκόρ που κατέκτησε στην ιστορία των εθνικών ομάδων © 2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης (1/9) με την εθνική Πορτογαλίας, μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, με την οποία φωτογραφήθηκε στα social media.

Μπορεί να οδεύει στα 37 του χρόνια, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να μοιράζει θέαμα στα γήπεδα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκοράροντας δις απέναντι στην Ιρλανδία έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες και μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (1/9) ο CR7 έφτασε τα 111 τέρματα με την εθνική Πορτογαλίας, ξεπερνώντας τον Αλί Νταεΐ, ο οποίος είχε σημειώσει 109. Κάπως έτσι, ο Ρονάλντο έγινε κάτοχος ρεκόρ Γκίνες, παραλαμβάνοντας την τιμητική του πλακέτα.

Ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του μαζί με την πλακέτα.

"Ευχαριστώ το ρεκόρ Γκίνες. Πάντα είναι καλό να αναγνωρίζεσαι ως εκείνος που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ. Ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε να θέσουμε τους αριθμούς ακόμη πιο υψηλά!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος κάτω από τη δημοσίευσή του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ