ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Μέντες με τη Γιουβέντους, καμία πρόταση από Σίτι ή Παρί

O Κριστιάνο Ρονάλντο
O Κριστιάνο Ρονάλντο © 2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", το ραντεβού των διοικούντων τη Γιουβέντους με τον εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες ολοκληρώθηκε δίχως κάποια σημαντική εξέλιξη, καθώς τόσο η Μάντσετερ Σίτι όσο κι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πορτογάλο σταρ.

Δεν προέκυψε "λευκός καπνός" από τη συνάντηση του Ζόρζε Μέντες με τους διοικούντες τη Γιουβέντους που αφορούσε το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", οι δύο πλευρές συζήτησαν για περίπου 1,5 ώρα, δίχως να υπάρξει κάποια εξέλιξη, αφού τόσο η Μάντσετερ Σίτι όσο κι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πορτογάλο σταρ.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι των "μπιανκονέρι" διεμήνυσαν πως δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή και θέλουν άμεσα απάντηση αν ο CR7 θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Ούτως ή άλλως, με βάση δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον υπολογίζει κανονικά ως βασικό για τον αγώνα με την Έμπολι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Παρά τη θέληση των ιθυνόντων της "Γιούβε" δεν αποκλείεται το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον 36χρονο επιθετικό να τραβήξει μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Άλλωστε, τα πάντα θα εξαρτηθούν κι από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος επιθυμεί να μεταγραφεί στη Ρεάλ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Παρί θα αναζητήσει τον διάδοχό του, ενώ είναι δεδομένο πως κι η Σίτι θέλει να πάρει επιθετικό έως το τέλος των μεταγραφών.

Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο και ζητάει περίπου 30.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ένα ποσό που δεν προτίθεται να προσφέρει καμία εκ των δύο ομάδων (Σίτι, Παρί), καθώς μπορούν να τον αποκτήσουν δίχως χρήματα το καλοκαίρι του 2022, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ