ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Οι φίλοι της Άστον Βίλα φώναξαν σύνθημα για τις κατηγορίες βιασμού κατά του Πορτογάλου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα για την Prenier Leage 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα για την Prenier Leage 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", φίλαθλοι της Άστον Βίλα φώναξαν σύνθημα που αφορούσε την υπόθεση βιασμού στην οποία εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Premier League συνοδεύτηκε με ενθουσιασμό και αρκετά γκολ, όμως όχι μόνο από αυτά. Στο περιθώριο του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα στο "Ολντ Τράφορντ", οι φίλοι των φιλοξενουμένων επιχείρησαν να πικάρουν τον Πορτογάλο, φωνάζοντας ένα ιδιαίτερο σύνθημα.

"Κριστιάνο, σεξουαλικέ παραβάτη", έλεγαν μεταξύ άλλων οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα, αναφερόμενοι στην υπόθεση για την οποία ο 36χρονος επιθετικός βρίσκεται στα δικαστήρια. Ο Ρονάλντο κατηγορείται από την Κάθριν Μαγιόργκα ότι τον Ιούνιο του 2009 τη βίασε σε ένα ξενοδοχείο των ΗΠΑ, με το θύμα να αξιώνει δεκάδες εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πριν από δύο εβδομάδες, ένα αεροπλάνο που μετέφερε πανό με το μήνυμα "πιστέψτε την Κάθριν Μαγιόργκα. Ας πούμε ΟΧΙ στην κουλτούρα της σιωπής σχετικά με κακοποίηση στην ποδοσφαιρική κοινότητα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Κάθριν" είχε πετάξει πάνω τον ουρανό του Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιούκαστλ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ