ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας τον θέλει στη Νιούκαστλ και την Αλ Νασρ για 300 εκατ. ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο πρίγκιπας, διάδοχος του θρόνου της, Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, θέλει να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νιούκαστλ και στη συνέχεια να τον στείλει στην Αλ Νασρ, με την προσφορά να φτάνει στα 300 εκατ. ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το απόγευμα της Τρίτης (22/11) είναι ελεύθερος, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας τους, στον απόηχο της συνέντευξης που είχε δώσει ο Πορτογάλος σταρ.

Ο 37χρονος, βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική Πορτογαλίας στο πλαίσιο του Μουντιάλ 2022, ωστόσο ήδη υπάρχουν ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα ο πρίγκιπας, διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, που είναι και ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, τον θέλει, γι' αυτό και του προσφέρει 300 εκατ. ευρώ για έξι ή 18 μήνες.

Η πρόταση του πρίγκιπα είναι ο Πορτογάλος να παίξει αρχικά στη Νιούκαστλ κι εν συνεχεία να μετακομίσει στην Αλ Νασρ.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Ρονάλντο σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε δεχθεί από ομάδα στη Σαουδική Αραβία μία μυθική πρόταση για δύο χρόνια, η οποία θα του απέφερε συνολικά 250 εκατ. ευρώ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ