ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: Ντέρμπι του Μάντσεστερ για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους απέναντι στην Πόρτο για το Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους απέναντι στην Πόρτο για το Champions League © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ιταλία αναφέρουν ότι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενδιαφέρονται οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουναίτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους στη σημερινή (27/08) προπόνηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του "φευγάτου" Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απασχολεί έντονα και τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά το ναυάγιο με τον Χάρι Κέιν, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του Goal Italia, Ρομέο Αγκρέστι, το οποίο επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Γουλβς ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι αν πρόκειται να αποχωρήσει ποτέ από τη Γιουβέντους, γνωρίζει ότι είμαστε εδώ.

Ο Νορβηγός τεχνικός ανέφερε στις δηλώσεις του: "Πάντα είχαμε καλή επικοινωνία. Ο Μπρούνο μιλούσε μαζί του και γνωρίζει τι νιώθουμε γι' αυτόν. Αν ποτέ αποχωρούσε από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ".

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του το πρωί της Παρασκευής (27/08), πέταξε για Αγγλία μαζί με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, προκειμένου να διαπραγματευτεί και με τις δύο ομάδες για το συμβόλαιό του, αλλά και για την πιθανή μεταγραφή, όπως αναφέρει το Sky Sports.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε και αυτός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μαζί με τον Εμπαπέ αποτελούν τα πιο καυτά ονόματα προς το τέλος του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού: "Στις τρεις ή τέσσερις ημέρες τα πάντα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν λίγοι παίκτες, ο Ρονάλντο είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα αποφασίσουν που θα παίξουν. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία βρίσκονται μακριά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ