ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Μερικές φορές το σκορ δεν είναι αυτό που θέλουμε, αξίζουν καλύτερα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεφυσά προβληματισμένος μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ με 5-0
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεφυσά προβληματισμένος μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ με 5-0 © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η απογοήτευση στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ισοπεδωτική ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ είναι τεράστια, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με νέα ανάρτησή του να τονίζει πως οι φίλαθλοι των Red Devils αξίζουν καλύτερα πράγματα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Το βράδυ της Κυριακής (24/10) αποδείχθηκε εφιάλτης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προερχόμενη από τη νίκη κόντρα στην Αταλάντα (3-2), γνώρισε την απόλυτη ισοπέδωση από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ. Οι Red Devils πήγαν στα αποδυτήρια, χάνοντας 4-0, γεγονός που είχε προβλέψει και ο Πολ Σκόουλς, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 5-0 και την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να γνωρίζει βαριά ήττα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με νέα ανάρτησή του στα social media μετά το φινάλε της αναμέτρησης θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας. Η απογοήτευση που υπάρχει στο στρατόπεδο των Red Devils είναι τεράστια, όπως είναι αναμενόμενο, ωστόσο ο Πορτογάλος σταρ τόνισε πως είναι στο χέρι της ομάδας να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και τις επιτυχίες.

"Μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε. Μερικές φορές το σκορ δεν είναι αυτό που θέλουμε. Και αυτό αφορά εμάς, μόνο εμάς, γιατί δεν φταίει κανείς άλλος. Οι οπαδοί μας ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικοί στη συνεχή υποστήριξή τους. Αξίζουν καλύτερα, πολύ καλύτερα, από αυτό, και είναι στο χέρι μας να το κάνουμε. Η ώρα είναι τώρα!", ήταν το κείμενο που συνόδευσε τη δημοσίευσή του στα social media ο Πορτογάλος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ